Motels in Amerika

Motels; in Amerika kom je ze overal tegen. Motels bieden een uitstekende manier om de nacht te brengen. Wil je graag wat meer luxe zoals een restaurant, bar, fitness ruimte en indoor pool dan ben je aangewezen op een hotel.

Motels bieden over het algemeen een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een 2 persoonskamer heb je vaak al vanaf $50 – $60 in het laag seizoen. In de drukkere periodes (en in de toeristische delen van Amerika) lopen de prijs op naarmate er meer vraag is.

Een motelkamer is standaard voorzien van een TV, toilet en douche. Vaak is ook een airco, telefoon en haardroger aanwezig.

WIFI

Tegenwoordig zijn de meeste motels en hotels in Amerika voorzien van gratis WIFI. Vaak moet je het wachtwoord vragen bij de balie.

Bedden

De meeste motels hebben kamers met naar keuze een of twee bedden. Om het nog makkelijk te houden kun je onthouden dat een een Queen-size een kleine 2 persoons is en een King-size een groter en breder 2 persoons bed is. Een double / twin is niet echt geschikt voor 2 volwassenen.

Voordelig boeken

Op de nachtprijs van je motel of hotel is vaak nog wat te besparen. Bijvoorbeeld via een Roomsaver / HotelCoupons boekje met coupons wat je bij een tankstation kan meenemen. Ook kan je een kamer boeken bij een plek met internet en dan kiezen voor de internet only rate. Vaak scheelt het $5 – 10 per nacht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.